sv

PRIORITY SHOPPING - DEN MODERNA HEMFÖRSÄLJNINGEN

Lite roligare, lite personligare och lite enklare!


Vi tycker att priority shopping är det det allra bästa sättet att handla! Att få klämma, känna och prova kläderna samt få kunnig och omtänksam vägledning av en engagerad säljare, medför oftast att de nyinköpta plaggen blir nya favoriter. För oss är det viktigt att våra kläder är fina och bekväma både till vardag och fest eftersom de då kommer användas om och om igen. Älska dem och använd dem - då är det ett bra och hållbart köp! 

När du handlar genom Priority shopping är du som kund prioriterad. Alltid. 24/7. Hela säsongen. Du handlar av någon av våra engagerade och kunniga säljare som kan coacha dig kring ditt köp. Försäljningen sker "hemma hos" (hemförsäljning), på din arbetsplats eller genom annan kontakt med säljaren. Som priority shopping kund har du alltid fördelar i form av exempelvis förtur på kollektionssläpp, extra gåvor och lägre frakt. Förmåner som inte fås i webshopen. 

Som värdinna för en visning hemma hos dig får du både prova kläder, träffa vänner och vara en ännu mer prioriterad kund. Vi värnar mycket om våra värdinnor och som värdinna får du som tack för ditt engagemang välja mellan unika Lola-produkter eller rabatt på ditt eget köp. Olika produkter och rabatt beroende på antal beställande gäster. 

Våra säljare är noga utvalda och i allra högsta grad högt prioriterade medarbetare hos oss. Som säljare styr du din egen arbetstid och kan själv välja hur stor del av ditt arbetsliv som skall innehålla House of Lola